avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cabinet stomatologic intr-o casa de locuit cu 6 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cabinet stomatologic intr-o casa de locuit cu 6 apartamente

Buna ziua,
Matusa mea in varsta de 73 de ani are o problema cu vecinii, deoarece nepotul unuia dintre ei doreste sa deschida un cabinet stomatologic la et.1 (matusa mea locuieste la et.2 ,deasupra).Sunt 6 apartamente. D-ei nu vrea sa-si dea acceptul, deoarece acest lucru ii va tulbura linistea, si mai mult, se doreste sa se faca si laborator de radiologie dentara care este extrem de daunator chiar pentru matusa mea. Ce este de facut in aceasta situatie, deoarece d-ei este cea mai afectata si toti vecinii sunt impotriva ei?Care este baza legala cu care sa se poata apara in caz de nevoie?

Alte discuții în legătură

Radiologie dentara la parterul unui bloc de locuinte EdituraMaxim EdituraMaxim Buna ziua, Va rog sa ma imi spuneti care este legislatia care prevede autorizatiile/avizele/acordurile necesare pentru a functiona o radiologie dentara la ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic in bloc de locatari Diana1987 Diana1987 Buna ziua, Vin la dvs cu urmatoarea problema. Un vecin doreste sa isi deschida cabinet stomatologic in blocul de locuinte la parter. Eu stau la etajul 1, ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)