avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dobanzi, comisioane platite la banca BRD pentru un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dobanzi, comisioane platite la banca BRD pentru un credit de consum

a castigat in instanta cineva aceste dobanzi si comisiane ? . daca da, pentru creditele contractate in anul ?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 23:20, 20 August 2015
Dobanzile si comisioanele sunt legale cat timp se incadreaza in prevederile OUG 50.

La ce fel de comisioane va referiti? Dar dobanzi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare plata comisioane bancare mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Va supun atentiei situatia urmatoare solictand un sfat pertinent: in anul 2009 am contractat un credit ,, Prima Casa,, in euro la BRD, in ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 comisioane mfdunhill mfdunhill buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca interpretarea art 36 din OUG 50/2010 privind clauzele abuzive, articol ce contine comisioanele pe care le poate percepe ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)