avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala cu datorii la stat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala cu datorii la stat

Buna ziua,

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie.
Multumesc

Sora mea are o intreprindere individiala ce are datorii la stat.
Pe aceasta nu a mai avut activitate de aproximativ un an.
Acum vrea sa reanceapa activitatea printr-o colaborare cu o firma de prestari servicii.
Trebuie sa isi adauge 2 coduri CAEN.
Poate sa faca asta, si daca da, cat o costa?
Trebuie sa isi dechida un cont la banca.
Poate sa faca asta?
Daca da, atunci veniturile care le va avea in acel cont pe intreprinderea indivituala, in ce fel vor fi afectate de faptul ca are datorii la stat?
Adica statul ii va retine 30% din venituri, sau ii va retine toata suma, sau ii va bloca contul pana va achita toata datoria la stat?

Multumesc

Ultima modificare: Marți, 18 August 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Adaugare inca un cod caen i.i. klaus_io klaus_io Salut! Am o intreprindere individuala cu cod caen 4711 si de curand am terminat facultatea de constructii...as putea sa mai adaug inca un cod caen, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez o intreprindere individuala cu scopul de a face teatru pentru copii ideeculturala ideeculturala De profesie sunt actrita si doresc sa infiintez o Intreprindere Individuala in cadrul careia sa isi desfasoare activitatea un teatru pentru copii. Copii care ... (vezi toată discuția)
Coduri caen intreprindere familiala: sunt permise mai multe coduri? CASIA46 CASIA46 Buna ziua, As dori sa stiu daca o intreprindere familiala poate functiona pe mai multe coduri CAEN ( prestari servicii catre populatie , comert ...) (vezi toată discuția)