avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce trebuie sa fac?

....fostul sot ,dupa ce a fost in concediu 2 sapt cu copilul nostru,la revenire a afirmat ca ,nu a specificat cat, copilul a facut incontinuu treaba mare pe el, nu doar atat.,ci si ca i-a spus copilul ca si acasa si la bunica lui face la fel,fapt neadevarat.
A mers si a scos o trimitere ,de la alt dr,dr copilului de familie fiind in concediu,pentru o dr psihiatrie pediatrica,mintindu-ma ca este urolog in probleme interne,pentru copii.Am fost azi cu el acolo, am spus doamnei dr ca nu am venit pt consult p[sihiatric,cu trimitere scoasa de taica-su de la alt dr decat al nostru,pe baza afirmatiilor sale d-na a fost foarte draguta si ne-a trimis la pediatrie, sa faca o ecografie abdominala si ceva analize la scaun. Cand i-am spus tatalui sa asteptam sa vina dr nostru din concediu, a sarit de 10 metri in sus ca nu are TIMP sa astepte.:O ...m-a amenintat chiar ca daca copilul nu face scaun pana maine dim,stie el ce sa faca, merge la politie sau ceva de genul.
Mentionesz ca asta e la ordinea zilei,amenintari cu toate institutiile statului, domnul nefiind angajat nicaieri
As vrea mult sa stiu ,legal, juridic,ce urmareste acest individ?
Ce vrea sa obtina, de ce insista sa faca copilului examen psihiatric doar pt ca ,in cateva zile,copilul a facut pe el,zice el,in un loc strain,cu persoane straine? mentionez ca situatia noastra e descrisa pe larg in topicul meu cu hartuirea morala.









Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:54, 18 August 2015
Este greu sa va zica cineva ce urmareste domnul. Singurul lucru pe care vi l-as sugera este sa incercati sa tratati situatia cu calm.

Poate tatal este sincer ingrijorat de starea de sanatate a copilului. Daca ce spune dansul este macar in parte adevarat, nu inteleg de ce ati vrea sa asteptati sa se intoarca medicul de familie din concediu. Adica ganditi-va la copil si starea lui de sanatate in primul rand, si mai apoi la ce urmareste sau nu tatal.

Si inca ceva, chiar daca ar face un consult la un medic psihiatru copilului, unde vedeti o asa mare problema in afara de aceea ca tatal nu este sincer si nu admite de la inceput? dar si asta poate este de inteles, deoarece domnul stie probabil ca nu ati accepta niciodata un asemenea consult.
Ar trebui sa îl întrebați pe el ce urmărește. Dacă ați fost trimisa la.pediatrie, ar trebui sa mergeți, nu știu dacă e bine sa o așteptați pe dr dvs.
Nu as mai vrea sa reluam subiectul în topic nou. Problema a mai fost dezbătută asa ca topicul se închide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass / fnuas vs copii Meina Meina Conform Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii ce prevede categoriile de persoane care beneficiaza de asigurare de sanatate, fara a datora ... (vezi toată discuția)
Divort minori ISIS2 ISIS2 Incep prin a spune ca locuim in apartamentul parintilor mei(ei stau in alta parte) si avem un copil de 1 an jumate. Momentan sunt in crestere copil si castig ... (vezi toată discuția)
Proces pentru daune morale mireya1971 mireya1971 buna ziua, as dori un raspuns la urmatoarea problema. in urma cu 4 ani, m am casatorit cu o persoana care are doi copii, din care fetita de 12 ani acum, era in ... (vezi toată discuția)