avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amplasarea WC-urilor ecologice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amplasarea WC-urilor ecologice

Firma Falcon Group 4 Safety SRL a amplasat, pentru un post de control cu bariera, un W.C. ecologic in fata unui bloc de locuinte personale,.aproape de intersectia strazilor Popesti Vesti cu Drumul Fermei. Mirosul este greu de suportat. Unde se poate reclama amplasarea acestui WC ecologic? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:14, 19 August 2015
Incercati mutarea pe cale amiabila si apoi sesizati primaria si directia de sanatate publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitare abuziva deșeuri menajere Raisa 85 Raisa 85 Bună ziua! Cui ar trebui sa mă adresez pt a reclama gestionarea defectuoasa a pubelelor de gunoi așezate în vecinătatea geamurilor noastre (loculari ai ... (vezi toată discuția)
Firma luminoasa amplasata ilegal Ciprian001 Ciprian001 Buna ziua, Am cumparat recent un apartament la etajul 1 al unui bloc. La parterul blocului functioneaza o firma care are amplasata o reclama (firma) luminoasa ... (vezi toată discuția)
Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)