buna ziua, daca cim s-a incheiat pe durata determinata de 1 luna ( perioada 22.07.2015-22.08.2015) si vreau sa l prelungesc cu inca o luna, perioada de pe actul aditional va fi 22.08.2015-22.09.2015 si incetare cu 23.09.2015?
Multumesc
Am inteles punctul dvs de vedere. Incercati sa explicati acest lucru si anumitor functionari publici.
Revisalul nu constituie vechime in munca, in baza lui si a stagiului de cotizare se face adeverinta de vechime. Prin urmare sunt lucruri care nu coincid. Eu imi pastrez afirmatia precizata anterior. Multumim pentru informatii.
Le-am explicat destul de bine, punctul de vedere , cel putin la multe ITM-uri pe care le cunosc destul de bine.
Adeverinta de vechiem nu trebuie sa se faca dupa REVISAL , un program cu foarte multe disfunctionalitati, iar stagiul de cotizare nu coincide intotdeauna cu vechimea in munca.
p.s.
Fiecare dintre noi are dreptul la un punct de vedere.Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ.
Sunt foarte multi functionari care nu cunosc asa de bine legislatia in domeniu care este foarte vasta, dar nici partea cealalta nu sta mai bine ... angajatori care fac ce vor cu salariatii lor, angajati care accepta anumite lucruri peste lege, etc.