avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim durata determinata

buna ziua, daca cim s-a incheiat pe durata determinata de 1 luna ( perioada 22.07.2015-22.08.2015) si vreau sa l prelungesc cu inca o luna, perioada de pe actul aditional va fi 22.08.2015-22.09.2015 si incetare cu 23.09.2015?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:32, 20 August 2015
Am inteles punctul dvs de vedere. Incercati sa explicati acest lucru si anumitor functionari publici.
Revisalul nu constituie vechime in munca, in baza lui si a stagiului de cotizare se face adeverinta de vechime. Prin urmare sunt lucruri care nu coincid. Eu imi pastrez afirmatia precizata anterior. Multumim pentru informatii.
Le-am explicat destul de bine, punctul de vedere , cel putin la multe ITM-uri pe care le cunosc destul de bine.

Adeverinta de vechiem nu trebuie sa se faca dupa REVISAL , un program cu foarte multe disfunctionalitati, iar stagiul de cotizare nu coincide intotdeauna cu vechimea in munca.

p.s.
Fiecare dintre noi are dreptul la un punct de vedere.Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ.
Sunt foarte multi functionari care nu cunosc asa de bine legislatia in domeniu care este foarte vasta, dar nici partea cealalta nu sta mai bine ... angajatori care fac ce vor cu salariatii lor, angajati care accepta anumite lucruri peste lege, etc.
Ultima modificare: Joi, 20 August 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pe perioada determinata mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Unei angajate ii expira contractul de munca pe perioada determinata pe data de 14.12.2015 si angajatorul nu i-l mai prelungeste. Incetarea in ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada determinata silvia99 silvia99 va rog frumos, in cazul unui cim pe per determinata,cand acesta inceteaza (si angajatorul nu vrea prelungirea) angajatul va primi decizia de incetare cu ... (vezi toată discuția)
Data incetarii unui contract de munca?! ContSters251845 ContSters251845 La noul loc de munca intampin o situatie putin cam ciudata.Apelez la acest forum pentru a ma lamuri ... Va rog sa imi spuneti care este data incetarii unui ... (vezi toată discuția)