avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit programatori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit programatori

Buna ziua,

Sunt interesat de norme de aplicare ale legii de scutire a programatorilor. Mai exact, lucrez la o firma de soft. Aici sunt cooptat la un contract de Mentenanta a unui modul software implementat in trecut. In cadrul acestui contract sunt solicitate si actualizari software si adaugarea de noi componente.
Suma castigata pentru aceasta mentenanta ar acoperi scutirea de la impozit a membrilor echipei.
Imi puteti spune, va rog, daca ne incadram pentru aceasta scutire de impozit?
Va multumesc,
Adrian

Alte discuții în legătură

Incadrari - scutire impozit Daliborka Daliborka Buna ziua , va rog ma puteti ajuta daca dorim sa nebeficiam ca firma DE SOFT, de scutire de impozit, atunci de ex daca am un angajat care a absolvit ... (vezi toată discuția)
Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. referitor la ordinul nr. 21813/6421/2246/4433/2022. ... iacob23 iacob23 Buna ziua. Referitor la Ordinul nr. 21813/6421/2246/4433/2022. Sunt angajat bugetar si lucrez la aplicatii web frecvent. Am acest lucru trecut in fisa ... (vezi toată discuția)