avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu distrugere

Buna ziua!Am avut un accident in luna decembrie 2014 unde un conducator auto a intrat intentionat in mine ca nu l-am lasat sa treaca de pe o banda pe alta.

Dupa accident acesta s-a dat jos si mi a lovit masina cu piciorul si a infundat aripa masina .Detin camera video montata in bord si se vede clar intentia lui.

Pe urma am mers la politia rutiera unde la gasit vinovat,apoi am mers la sectia politie pt a depunde plangere penala pt distrugere. Acolo am depus si proba video pe cd. Dar "agresivul"a depus si el plangere penala pt tentativa de omor si a declarat ca am dat cu masina peste el ceea ce la politia rutiera nu a declarat,pt ca daca declara trebuiau facute expertize la fata locului plus ca eu ramaneam fara permis. Din filmare se vede ca nu l-am lovit si daca il loveam la politie nu cred ca mai putea ajunge. Din ce am inteles el si-a scos certificat medico-legal si eu cred ca este ilegal deoarece eu nu l-am lovit.
Am martor sotia care era in masina plus ca am pe cineva la sala de fitness unde se duce autorul si a venit la sala deci nici vorba de probleme medicale

Apoi la sectia de politie a venit cu colegii de la munca acesta fiind bodyguard sau lucrator in cadrul MAI pt a ma impresiona pe mine ca vezi doamne cine e el.

Precizez ca sotia era insarcinata in 9 luni dar eu om corect nu m-am dus la medicina legala sa scot certificat deoarece sotia s-a speriat foarte tare.

Eu im sustin plangerea de distrugere dar se poate formula si o alta plangere pt ca asemenea specimene nu trebuie sa scape prea usor

Momentan nu cred ca e cazul sa imi iau un avotcat deoarece nu am nimic de ascuns iar plangerea lui stiu ca e nefondata si fara rost dar fiecare este liber sa depuna cate plangeri vor..

Ma sfatuiti sa imi iau avocat?Sau momentan sa mai astept sa vad evolutia.

Lui trebuie sa ii vina citatia pe 31.08 sa vdm pe urma ce se intampla.









Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2015
diagnoza_auto88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:55, 24 August 2015
Puteti faceti cerere de studiu dosar penal la parchet, sa vedeti exact ce probe a depus. In functie de asta, puteti lua o decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare intentionata in parcare supermarket rogerbv rogerbv Buna seara. In cursul zilei de azi, urmand sa ma intalnesc cu un prieten in parcarea unui supermarket, ma deplasam in aceasta parcare cu viteza redusa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier GiorgianaLarisa GiorgianaLarisa Buna ziua, Intro zi ma grabeam sa ajung la spital iar masina din fata nu se dadea la o parte. imi tinea calea in ciuada semnalelor. Am reusit in final sa-l ... (vezi toată discuția)
Accident rutier sau infractiune? sarah1985 sarah1985 Pe fondul unor vechi animozitati, un vecin a lovit cu masina o alta vecina. A coborat din masina pentru a o palmui iar apoi s-a suit din nou la volan si a ... (vezi toată discuția)