avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Persoane juridice afiliate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Persoane juridice afiliate

Sunt unic actionar la o firma si am relatii comerciale cu alta firma la care unic actionar este un nepot ( fiu al surorii mele). Se considera ca sunt societati afiliate (deoarece din art 7 cod fiscal nu reiese acest lucru) ?. Nu practic preturi preferentiale cu aceasta firma . La un control mi s-a spus ca sunt societati afiliate si ar trebui solicitata solutie fiscala anticipata la ANAF Bucuresti care costa 11000 Euro pentru fiecare firma si activitate. Deasemenea trebuie incheiat Acord de pret in avans. Mi se par aberatii !! Asa este ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:46, 24 August 2015
Si mie mi se pare o aberatie. Intocmiti dosarul preturilor de transfer.
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme cu aceiasi actionari PaulHaiducu PaulHaiducu Doua srl-uri cu aceiasi actionari, pot desfasura activitati de vanzare cumparare, sau alte contracte de prestari servicii (vezi toată discuția)
Plata facuta de srl a unei facturi emise de pfa anca_cristiana anca_cristiana Buna ziua! Am si eu o intrebare: sunt administrator si actionar la un SRL care este promovat in mediul online de un site realizat si intretinut de catre sotul ... (vezi toată discuția)
Inspectie fiscala cris2279 cris2279 Exista prevederi legale cu privire la numarul de controale din partea ANAF la o societate? In ultimul an este al treilea control ANAF: -prima data a fost ... (vezi toată discuția)