avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

buna ziua,
desi am o hotarare judecatoreasca pentru plata pensiei alimentare,fostul sot refuza sa faca acest lucru din anul 2005,deoarece este plecat din tara(spania) si spune ca nu are nici un venit.ce pot face sa recuperez pensia copilului.
Ultima modificare: Joi, 20 August 2015
gi-jane2, moderator
buna seara

daca nu are nici un venit in tara care sa poata fi urmarit, trebuie sa faceti cumva dovada veniturilor sale din Spania.sigur nu are venituri sau bunuri in tara? daca are in tara un imobil , cereti executarea silita a fostului sot.

Incercati sa-l \" constrangeti\" cu o plangere penala pentru abandon de familie.

inca ceva, puteti cere sumele din ultimii trei ani , celelalte fiind prescrise
sau luati legatura cu un executor judecatoresc care sa va indrume cu privire la procedura de executare silita in Spania, din cate stiu eu cu Spania ar trebui sa avem acorduri si regulamente de executare silita, insa cred ca e destul de dificil. nu reusiti sa identificati dvs unde lucreaza in spania? prin cineva?

[ folositi functi aediteaza pt a completa un mesaj]
Ultima modificare: Joi, 20 August 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara a_gmona a_gmona Sora mea a divortat in timp ce era insarcinata. Sotul ei a plecat in Spania cu contract de munca. Fostul sot nu s-a interesat niciodata de ele, deci nu a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara restanta Oana Dulama Oana Dulama Fostul sot, locuieste in Spania, nu pot face dovada locului sau de munca. Nu isi achita obligatia platii pensiei alimentare catre fiica mea in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara ana.avasiicii ana.avasiicii Bună seara. Neplata pensiei alimentare stabilita prin HJ definitiva și irevocabila unde se declara, la politie sau la judecătoria de care aparțin? ... (vezi toată discuția)