avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie padure

As dori sa achizitionez o 0,5ha padure din 1ha care a fost mostenita de doua persoane (doi frati).Unul ar fi de acord sa-mi vinda partea lui dar celalat se opune.Intrebarea mea ar fi,ar putea exista o cale de rezolvare.Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: 32bujor , utilizator 21:14, 20 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns.
Problema sta in felul urmator:coproprietarul ce vrea sa vanda sta la oras,cel ce este impotriva vanzarii sta in sat si se foloseste de cota de lemne a celuilat coproprietar,iar acesta nu invoca nici o pretentie pentru lemnele folosite.Deci cred ca in jurul acestei cote de lemne sta refuzul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sa fie trecuti pe un act de vanzare cumparare doi proprietari??? daniela_calin123 daniela_calin123 Unchiul meu doreste sa-si vanda apartamentul (tin se mentionez ca parintii dansului nu mai traiesc, nu a fost casatorit niciodata, in concluzie nu are nici un ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune Maria Cazanaru Maria Cazanaru Buna Ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine sa ma lamuresc in urmatoarea speta. In urma succesiunii dezbatuta pe cale judecatoreasca, mama mea, ... (vezi toată discuția)
Mostenire- cum sa procedez sa-mi pastrez jumatatea rududoo rududoo Buna ziua, Impreuna cu fratele meu suntem mostenitorii unei case(din paianta)+ depeninta si curte ( aprox 25 ari) intravilan intr-o comuna din jud. Olt. ... (vezi toată discuția)