avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Verificarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Verificarea locului de munca

buna seara, as avea nevoie de putin ajutor din partea dumneavoastra. Am primit hotararea judecatoreasca in cazul unui divor cu minor, si acolo sotul meu nu declara nici un venit, el lucreaza in italia si este angajat cu hartii, dar el nu a declarat acest lucru. mai am cateva zile in care pot face apel/recurs pentru a face aceasta verificare si in baza acestui sa se recalculeze pensia alimentara a fetiei. Cum as putea formula aceasta cerere? am adresa de la sediul firmei unde lucreaza sotul meu, dar nu stiu cum sa formulez cererea, ati putea sa imi dati o mana de ajutor? va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mariapopa1975 mariapopa1975 Cum pot obliga fostul sot sa plateasca pensie alimentara daca acesta e in alta tara(italia)dupa venitul de acolo?Mentionez ca acesta plateste pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara bbobita72 bbobita72 Buna ziua. Mà numesc Alupoaie Vasilica si sunt impreuna cu sotul meu de aproape 8 ani.De 2 ani si 5 luni suntem casatoriti legitim.Avem impreuna 2 ... (vezi toată discuția)
Divort, recalculare pensie de intretinere ceruta de tata simonausurelu simonausurelu Sunt divortata de doi ani si am in intretinere doi copii minori de respectiv 8 si 6 ani.Primesc pensie alimentara pentru copii de la fostul sot de 700 ron ... (vezi toată discuția)