avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zgomot-munca fara forme legale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zgomot-munca fara forme legale

locuiesc la casa de 14 ani. De jumate de an vecinul meu face lucrari de confectii metalice, porti, garduri terase... pentru terte persoane, la mai putin de 10 m de casa mea producand foarte mare galagie. Nu este autorizat si lucreaza la negru. Am depus plangere la ANAF ( care nefiind inregistrat ca entitate juridica au indreptat plangerea catre Primarie), Primarie si Politia locala dar fara nici un rezultat spun ca nu-i pot face numic. Relatiile de prietenie dintre conducerea Primariei si persoana respectiva sunt apropiate (fac parte din acela-si ansamblu folcloric la nivel de localitate)El sustine ca lucreaza pentru el desi l-au gasit cu lucrari facute si nu putea sa justifice ce face cu ele. Sustine tot timpul ca la el in curte face ce vrea dar, ma intreb, oare putem face chiar orice fara sa luam in calcul daca deranjam vecinii. Daca incerci o abordare cu el devine recalcitrant, face promisiuni cu bataia. Avem vecini care stau inchisi in casa cu cheia din cauza lui si a fiului acestuia.Va rog sa ne ajutati cu o sugestie-catre ce institutie sa ne indreptam plangerea ca sa scapam de calvarul creat
va multumim

Alte discuții în legătură

Intabulare pe domeniu public bulzancornel bulzancornel In fata casei mele s-a construit in anul1992 pe o suprafata de 36 m patrati un spatiu comercial (o constructie din metal si sticla).Ani la rand a fost lasata ... (vezi toată discuția)
Problema gard vecin george u george u buna ziua ,de vreo 2 ani parintii mei tot au probleme cu vecinii ( amenintari ,injurii,etc.) ultima problema vecinii au sarit la bataie pe motiv ca a intrat ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice JACK-SLO JACK-SLO Locuiesc intr-un bloc de garsoniere conf. 1 la et. 3 Am fost linistit pana la et. 4 s-a mutat un nou locatar. Care sustine ca lucreaza in cadrul Politie TF, ... (vezi toată discuția)