avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM in perioada de proba - preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM in perioada de proba - preaviz

Buna ziua,

In momentul in care se constata ca un angajat nu face fata locului de munca in timpul perioadei de proba, si angajatorul doreste incetarea CIM-ului, poate angajatorul sa ofere un preaviz minim la concediere....tinand cont de faptul ca angajatul este "de treaba" dar nu face fata din punct de vedere a calitatii muncii?

Angajatorul ar vrea sa ii ofere cateva zile in care angajatul sa poata sa isi caute un alt loc de munca.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ultear , utilizator 09:33, 20 August 2015
Daca este vorba despre art.31 alin.3 C.mun., incetarea are loc prin notificare.

Daca este vorba despre alt articol din Codul Muncii se va emite decizie de incetare a c.i.m.

Ultima zi pentru art.31 alin.3 C.mun. este data de 23.08.2015.
Deci e decizie de incetare. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea preavizului ComanAG ComanAG Buna ziua vin si eu cu o intrebare. Sunt in perioada de proba la un hypermarket si am gasit in alta parte un job mai bun, dar sefa la care lucrez a zis ca sunt ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba nelutza nelutza In data de 15 Martie 2020 am semnat contractul urmand ca pe 20 Martie acesta sa fie suspendat din cauza pandemiei.Acum pe 15 iunie ne am reluat activitatea si ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de muncă teom96 teom96 in cazul in care am un contract pe o perioada nedeterminată, iar perioada de probă este de 90 de zile, pot demisiona? Menționez că lucrez de 11 zile( e job ... (vezi toată discuția)