avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ASOCIATIE PROPRIETARI ACORD
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ASOCIATIE PROPRIETARI ACORD

Buna ziua,
va contactez in legatura cu 2 chestiuni:
1.
As dorii sa stiu cum pot inchiria din suprafata unui apartament de 60 mp, doar 50 mp?
Ce act trebuie intocmict? Se poate contract de inchiriere doar pentru suprafata respectiva? va fi o agentie imobiliara.
2. Mentionez ca eu ca si proprietar doresc sa pastrez dormitorul, cei 10 mp, pentru mine spre a infiinta un cabinet psihologie. Si aici nu stiu daca la Finanate au nevoie si de acordul asociatiei de proprietari si vecinilor

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Proprietar- inchiriere o parte din apartament 2 camere emiliadin emiliadin Buna ziua, va contactez in legatura cu 2 chestiuni: 1. As dorii sa stiu cum pot inchiria din suprafata unui apartament de 60 mp, doar 50 mp? Ce act ... (vezi toată discuția)
Inchirieri garsoniere - doresc un sfat!!!(ajutoooor) mytzy mytzy doresc sa aflu daca se poate inchiria o garsoniera care are proprietar, dar nu are un contract facut cu nici o agentie imobiliara, dar eu doresc sa fac un ... (vezi toată discuția)
Firma in apartament de bloc bonitza bonitza Avem o familie, care sta cu chirie intr-un apartament de la parter. Scara este cu 10 apartamente, din care doar 5 sunt locuite. Deci nu sunt multi locatari pe ... (vezi toată discuția)