avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchirieri garsoniere - doresc un sfat!!!(ajutoooor)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchirieri garsoniere - doresc un sfat!!!(ajutoooor)

doresc sa aflu daca se poate inchiria o garsoniera care are proprietar, dar nu are un contract facut cu nici o agentie imobiliara, dar eu doresc sa fac un contract de inchiriere prin o agentie cu acest proprietar(el vrea). doresc sa fac asta de doarece inchirierea unei garsoniere prin o agentie costa f. mult, dar in acelasi timp acolo unde lucrez primesc bani pentru chirie (nu multi), dar pentru ai primi imi trebuie un contract incheiat cu o agentie imobiliara. va rog ajutati ma!!!! nu am inchiriat niciodat nimic, si habar nu am ce trenuie facut .......#-o
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 13:32, 26 Decembrie 2009
De ce tre3buie neaparat prin intermediul unei agentii.Puteti sa incheiati contractul de inchiriere in forma autentica la un birou notrial sau cu data certa la un cabinet de avocat
Sfatul meu este sa inchiriati direct si sa inregistrati contractul de inchiriere la administratia financiara! (este un model standard de contract-nici nu va trebuie ceva detaliat). Cu exemplarul dvs (vizat de catre administratia financiara) va decontati suma pe care v-o plateste societatea la care lucrati pentru chirie!
Nu aveti nevoie de nici un fel de notar , avocat sau agentie imobiliara!
Nu uitati , la incheierea contractului de inchiriere , sa solicitati si intocmirea unui proces verbal cu obiectele care vi se predau odata cu apartamentul si stare in care se afla apartamentul si acele obiecte! Asta pentru a preintampina eventualele neintelegeri cu proprietarul!
Succes!
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere. opteron opteron Am si eu o scurta intrebare. Am un contract de inchiriere pentru o garsoniera. Contractul este facut de catre o agentie. Problema este ca eu i.am dat banii ... (vezi toată discuția)
Proprietar- inchiriere o parte din apartament 2 camere emiliadin emiliadin Buna ziua, va contactez in legatura cu 2 chestiuni: 1. As dorii sa stiu cum pot inchiria din suprafata unui apartament de 60 mp, doar 50 mp? Ce act ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere imobiliara pentru inchiriere ceashk ceashk Buna ziua! Am o nelamurire...am sunat la o agentie si am vizionat o garsoniera. Agentul mi-a zis ca trebuie sa completeze o fisa de vizionare si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)