Fiul meu are suspendat permisul de 1 an si 4 luni(18.04.2014) pentru conducere sub influenta alcoolului pe drumuri publice.( 0,54 in alcool test, 1,05/ 0,90 probe sange. Dupa ce s-a tergiversat destul de mult cercetarea penala,dosarul a fost trimis in instanta. Pentru ca avocatul din faza de cercetare penala,nu ne-a ajutat cu nimic,din contra,nici nu stia macar,ca incepand cu 01.02.2015 se poate face din nou recalcularea( care,din pacate, a iesit prost...1.05/1.15, fiindca n-a fost in stare macar ce sa-l invete sa declare,sa iasa mai bine) am luat legatura cu un alt avocat,pe care l-am rugat sa ne ajute ,avand deja citatie in camera de consiliu. Si,fiindca am vazut ca noul cod penal,mai da o sansa prin ,,amanarea aplicarii pedepsei” pe articolul 90, fapt care l-ar scapa poate,de anularea permisului,avand in vedere faptul ca are permis de profesionist BC + CE, am sugerat sa incercam sa obtinem aceasta solutie,insa avocatul spune ca nu se poate si ca singura posibilitate ar fi amenda penala,sau suspendarea pe cat mai putine luni,insa tot cu anularea permisului. Asta inseamna sa i se anuleze permisul pe toate categoriile, si sa mai stea inca cel putin 2 ani,,pe tusa”,conditie in care,nu mai poate avansa in nici un fel,ba mai rau,mi-e teama,ca din cauza cazierului,sa nu aibe probleme la actualul loc de munca(agent de securitate,fara arma). Dumneavoastra ce parere aveti?..:O:sorry:
Cel mai recent răspuns:
GetaFrujina , utilizator
12:47, 21 August 2015