avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit la Norma de venit - PFA. Risc recalculare?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit la Norma de venit - PFA. Risc recalculare?

- Detin un PFA impozitat la Norma de Venit.
- Codul CAEN se regaseste pe lista celor aprobate pt. plata la Norma de venit.
- Obiectul principal de activitate mentionat pe certificatul de inregistrare nu se regaseste ad-literam pe lista activitatilor aprobate pt. plata la Norma de venit desi cf.contractelor cu clientii eu prestez activitatea respectiva.
- In declaratia 220 am mentionat la rubrica Obiect principal de activitate - activitatea care apare pe lista de activitati cu plata la Norma in dreptul CAEN-ului pe care il detin (la indicatia doamnei de la ghiseu) pt. o identificare mai rapida la procesarea documentelor. La depunere am atasat si copie dupa certificatul de inregistrare.
- Pe decizia de impunere (260) apare la rubrica "Obiect principal de activitate", activitatea declarata in 220 (nu cea de pe cert de inregistrare la m comertului) si la rubrica "Cod CAEN" nu apare nimic.

Avand in vedere ca in ultimii 3 ani am platit impozit cf. normei de venit aferente cf. Deciziilor de Impunere 260, exista vreun risc in cazul unui control fiscal? Care este acesta?

Ultima modificare: Joi, 20 August 2015
SOGO, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozitare la norma de venit SOGO SOGO Buna ziua Sunt inregistrat ca PFA cu CAEN 8299 si activitate principala \\"Activitati suport pentru organizare proiecte\\" Cf. declaratiei 220 si Deciziei de ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit 2 caen-uri, decizie impunere doar pe 1 caen anca_ro anca_ro Buna ziua, m-am inregistrat ca PFA cu impozitare pe norma de venit cu doua CAEN-uri (ambele la norma de venit) - ar fi trebuit sa imi vina decizia de impunere ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen pentru pfa antispam antispam Buna ziua. Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru \"detinatorii\" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea ... (vezi toată discuția)