avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Norma de venit 2 CAEN-uri, decizie impunere doar ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Norma de venit 2 CAEN-uri, decizie impunere doar pe 1 CAEN

Buna ziua, m-am inregistrat ca PFA cu impozitare pe norma de venit cu doua CAEN-uri (ambele la norma de venit) - ar fi trebuit sa imi vina decizia de impunere care sa corespunda cu insumarea veniturilor celor doua norme, dar mi-a venit ca si cum as avea un singur CAEN, cel principal.

Peste tot in declaratiile depuse la ANAf si ONRC sunt mentionate ambele caenuri, doar in declaratia 220 am scris doar CAEN-ul principal, pentru ca era doar un spatiu cu "Cod CAEN principal" si nu si alte rubrici unde sa il pun si pe cel secundar. Declaratia 220 am depus-o cu tot cu copii dupa actele ONRC in care se vede clar ca am doua CAEN-uri autorizate.

Unde am gresit? Trebuia sa depun doua declaratii 220? Ce ar trebui sa fac mai departe?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 17:01, 7 Martie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa depuneti doua Declaratii 220. Intrebati la Administratia fiscala,care este calea de urmat. Probabil trebuie sa depuneti si a doua declaratie pentru codul CAEN, nedepusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen pentru pfa antispam antispam Buna ziua. Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru \"detinatorii\" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Trecere pfa de la venit real la norma de venit 2Florin 2Florin Salut Incepad cu 1 ian. 2012 codul CAEN al PFA-ului meu a fost scos de la norma de venit. Cei de la finante mi-au spus ca PFA-ul a fost trecut automat pe ... (vezi toată discuția)
Modificare caen principal si obiect de activitate. FREDU FIN FREDU FIN Buna ziua, Am urmatoarea speta : Un client a avut un cod caen , comert cu ridicata si a cumparat 1 cutie de marfa pe firma si dupa aceea isi modifica ... (vezi toată discuția)