avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare locuinta, depunere bani la banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare locuinta, depunere bani la banca

M am stabilit in Spania si vreau sa vand apartamentul din Romania.Va rog sa mi spuneti cum sa procedez cu banii de dupa vanzarea ap, Mentionez ca eu am cont la o banca din Spania.Ii pot depune in Rom in acel cont de Spania?.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:21, 21 August 2015
Analizati oportunitatea depozitarii c/v bun imobil intr-o filiala/sucursala din Romania a unei banci din Spania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proprietarul unui apartament în românia și doresc să-l vând. cum să procedez pentru a transfera banii prin bancă în belgia? clyde2010 clyde2010 Sunt proprietar al unui apartament in Romania si m-am casatorit in Belgia. Doresc sa vand apartamentul si cu banii obtinuti (plus o diferenta de la partenerul ... (vezi toată discuția)
Transfer în uk de fonduri bancare rezultate din vânzarea unui imobil. de ce spune notarul că nu este posibil? Tsushu Tsushu Buna Seara, Locuim de vreo 18 ani in UK si am pus un imobil la vanzare in Romania. Am gasit un cumparator si un notar pt acte, dar am dori fondurile ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament luat prin prima casa 2013 cristhy45 cristhy45 Buna ziua , poate ma ajuta si pe mine cineva . Am cateva lucruri neclare in legatura cu inchirerea unui ap cu 2 camere luat prin programul prima casa la ... (vezi toată discuția)