avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 201 venituri Adsense - Limita depunere si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 201 venituri Adsense - Limita depunere si alte intrebari

Buna ziua,
Am inceput din 2012 sa castig bani din Adsense. Pe atunci eram minor si nu prea stiam eu care-i treaba cu impozitele, n-am stiut ca trebuie declarati. Acum, dupa 3 ani, am aflat ca trebuie sa declar la fisc veniturile din Adsense. Ma gandesc sa declar de acum, sa nu am probleme in viitor, deoarece incep sa castig destul de mult.

Am citit peste tot ca termenul limita este sfarsitul lunii mai. Daca eu depun acum in luna august sau septembrie, imi vor calcula cei de la anaf cat trebuie sa platesc impozitele acum? Sau abea de la anul pana in luna mai sa trimit declaratiile? Stiu ca va trebui sa platesc niste amezi, sper ca nu sunt prea mari, insa eu vreau sa stiu daca pot sa trimit declaratia de pe acum, poate vor fi amenzile mai mici ...

Pe langa asta, mai am o nedumerire. Cum am zis la inceput, eram minor cand am inceput sa castig bani, ii primeam prin Western Union pe numele mamei mele. Abea la sfarsitul anului 2013 am facut varsta de 18 ani si de atunci primesc banii pe numele meu. Ce fac cu acele venituri? Le declar pe numele mamei mele sau pot tot pe numele meu? In contul de Adsense figureaza ca sunt primite pe numele meu, deoarece e un sistem automatizat si acolo scrie numele care exista acum in cont, insa eu platile le-am primit pe numele mamei ...

Lamuriti-ma si pe mine va rog.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara viorel2011 viorel2011 copii mei si fosta sotie s au mutat in irlanda,eu le am trimis pensia alimentara (LUNA TRECUTA) acolo prin serviciu western union insa fosta ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica vs elance vs fisc vs adsense :) mironsavan mironsavan Hello, Eu sunt programator de cativa ani si in 2011 mi-am deschis un cont pe elance si AdSense. In aprilie am fost si mi-am declarat veniturile ca Persoana ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri din adsense + alte siteuri demonel demonel 1. sunt proprietarul catorva zeci de siteuri pe care rulez google adsense. problema e cam asa - eu nu mai am cont la ei si pe siteuri rulez acum conturile ... (vezi toată discuția)