avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Daca tata a murit in 2004 si atunci nu s-a facut succesiunea iar acum mama e bolnava,cand se va face succesiunea,mostenitorii trebuie sa plateasca din urma din 2004,sau care sunt procedurile actuale?.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sabina56 , utilizator 15:43, 21 August 2015
sabina56 a scris:

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Daca tata a murit in 2004 si atunci nu s-a facut succesiunea iar acum mama e bolnava si doamne fereste decedeaza, cand se va face succesiunea,mostenitorii trebuie sa plateasca din urma din 2004,sau intr sub incidenta legii care spune ca daca in termen de (X) timp se face succesiunea de catre mostenitori acestia nu platesc taxe de succesiune. Care sunt procedurile actuale?.Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea mostenirii Eliandi Eliandi Buna ziua, Tatal meu a murit acum cativa ani si a ramas mama care are 2 copii. Taxa de succesiune nu a facut-o deoarece unul dintre copii nu este de acord , ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama ramasa vaduva Marica_sz Marica_sz Bună ziua, Pe scurt prezint situația actuală: Tata a murit în 1986 august, în decembrie a avut loc succesiunea , la care în mod normal ... (vezi toată discuția)
Succesiune danutza40 danutza40 Buna ziua!Fratele tatalui meu a concesionat cu cativa ani in urma un loc de veci insa anul trecut a decedat.Tatal meu a fost zilele acestea sa plateasca ... (vezi toată discuția)