Buna ziua Am si eu o mare problema si am nevoie de un sfat din partea dumneavostra. Sotul meu a depus cerere in anul 2006 in vederea repartizarii unei locuinte construite prin ANL. Problema este ca anul acesta a fost adoptata hotararea de consiliul legal prin care sunt stabilite criteriile de acces la locuinta, iar sotul meu nu indeplineste una din aceste conditii, si anume: nu lucreaza in localitate. Eu insa lucrez, si atunci am revenit cu cerere in numele meu si am depus dosarul tot pe numele meu. Am trecut de prima selectie dar acum lupta se da pentru puncte. Intrebarea este: se poate lua vechimea cererii sotului meu in calcul? Asta in conditiile in care pe vremea cand a depus cererea eram casatoriti si aveam si copilul? Mentionez ca toate aceste lucruri reies din actele depuse la dosar. Ce inseamna ca cererea pentru anl se face individual si in nume propriu in cazul nostru? Mi s-a spus ca din aceasta cauza vom pierde puncte la vechimea cererii...Am citit in principiu legiile care se refera la acest subiect, dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. Ce pot sa fac? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Anl
adepaula
In anul 2006 am depus o cerere si un dosar de locuinta ANL in orasul Bistrita, deoarece am locuit si muncit impreuna cu sotul meu in acel oras pana in 2008 ... (vezi toată discuția)