In anul 2006 am depus o cerere si un dosar de locuinta ANL in orasul Bistrita, deoarece am locuit si muncit impreuna cu sotul meu in acel oras pana in 2008 cand ne-am mutat cu serviciul in orasul natal, Gherla, unde am fost nevoiti sa ne mai facem inca un dosar ANL, pierzand in acest fel 2 puncte importante la vechimea dosarului( pentru cei care cunosc criteriile cadru ANL). Partea frumoasa este acum in anul 2010, cand as fi putut primi o locuinta ANL, dar mi-a trebuit inca un punct#-o. Ultima persoana care a primit locuinta a avut 48 de puncte iar eu 47. Primaria a refuzat sa imi ia in considerare cererea din anul 2006 fara a-mi prezenta temeiul legal. Va rog frumos sa imi spuneti daca a-ti mai intalnit asa ceva si temeiul legal pentru ca o astfel de cerere sa iti fie refuzata.:sorry:Am citit legislatia, o parte din ea dar nu am gasit nimic:)
Solicitati in scris temeiul legal. Au obligatia ca in maximum 30 de zile sa va ofere raspunsul. Probabil in raspunsul lor se vor prevala de faptul ca ati depus cererea in alt judet si punctajul se confera in functie de depunerea cronologica in judetul in care doriti sa obtineti casa, ceilalti avand prioritate.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Legea 448/2006
alex_cristi
Buna ziua, intrebarea mea este daca am un baietel care sufera de autism infantil (boala incadrata cu gradul i de handicap ) pot beneficia de inchirierea unei ... (vezi toată discuția)
Vechime dosar anl
kamelush
Buna ziua,
Am nevoie de o lamurire in ceea ce priveste urmatoarea situatie. Am depus in august 2006 un dosar la primaria sectorului 6 pt atribuirea unei ... (vezi toată discuția)