avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Folosire marca
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Folosire marca

Buna seara tuturor,

Doresc informatii privind inregistrarea de domeni, am o firma inregistrata in Romania, ne ocupam cu dezvoltarea site-urilor web, de curand mai exact acum 4 zile o alta companie Americana a inregistrat un domeniu cu extensia .org sub numele firmei noastre oferind aceleasi tipuri de servicii ca si noi.

As dori sa stiu daca ii pot actiona in instanta avand in vedere diferenta de continet si posibil si de legi, cum ar decurge un astfel de proces?.

Tin sa mentionez ca aceasta companie este una foarte influenta, iar inregistrarea domeniului a fost facut in Lexington US si nu in Europa unde de asemenea mai au sedii in cateva tari.

Ce crede-ti despre aceasta situatie?

Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2015
bogdan0993, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:00, 25 August 2015
Depinde pe ce zone aveti marca inregistrata pentru acel nume. Depinde daca firma respectiva are o marca in SUA cu acel nume.

Folosirea cu rea-credinta a unui domeniu sau pentru specula/santaj duce la uzurparea lui. Ca sa nu ma mai repet vedeti www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema nume domeniu "sait" Johnny_r0 Johnny_r0 Buna seara. Am un nume de domeniu CUMPARAT pe numele meu(persoana fizica), acesta in denumire are un cuvant fiind numele unei firme mari. Fiind in colaborare ... (vezi toată discuția)
Denumire domeniu web la diferenta de 2 litere de un altul ce contine marca inregistrat la osim connie74 connie74 Buna ziua, am un domeniu web cu numele diferit foarte putin de un altul existent, pe acelasi domeniu de activitate, dar marca respectiva este inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui nume de firma existent in alta tara bpatrascu bpatrascu Buna ziua, doresc sa folosesc un nume de firma deja existent in alta tara, si anume Suedia, numele este un cuvant englezesc, nu este ceva inventat de ei. ... (vezi toată discuția)