avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosirea unui nume de firma existent in alta tara
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosirea unui nume de firma existent in alta tara

Buna ziua, doresc sa folosesc un nume de firma deja existent in alta tara, si anume Suedia, numele este un cuvant englezesc, nu este ceva inventat de ei. Intrebarea mea este daca este legal sa folosesc acel nume pe teritoriul Romaniei fara a avea ulterioare probleme. Activitatea firmei va fi in mare parte online, deci am nevoie si de domeniul .ro cu acelasi nume cu cel din Suedia. Vor fi probleme cu cei de la rotld.ro?
Este legal acest lucru? As dori cateva informatii.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:51, 4 Septembrie 2015
Folosirea cu rea-credinta a unui domeniu sau pentru specula/santaj duce la uzurparea lui. Ca sa nu ma mai repet vedeti www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire marca bogdan0993 bogdan0993 Buna seara tuturor, Doresc informatii privind inregistrarea de domeni, am o firma inregistrata in Romania, ne ocupam cu dezvoltarea site-urilor web, de ... (vezi toată discuția)
Problema nume domeniu "sait" Johnny_r0 Johnny_r0 Buna seara. Am un nume de domeniu CUMPARAT pe numele meu(persoana fizica), acesta in denumire are un cuvant fiind numele unei firme mari. Fiind in colaborare ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere domeniu.ro detinut de persoana fizica radulescuioana radulescuioana buna seara. detin un domeniu de internet si doresc sa-l inchiriez unei societati comerciale. ma puteti ajuta cu un model de contract pentru aceasta speta? am ... (vezi toată discuția)