avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... contract inchiriere domeniu.ro detinut de persoana ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

contract inchiriere domeniu.ro detinut de persoana fizica

buna seara. detin un domeniu de internet si doresc sa-l inchiriez unei societati comerciale. ma puteti ajuta cu un model de contract pentru aceasta speta? am foarte mare nevoie si sunt si presata de timp. astept cu interes un raspuns din partea voastra
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:45, 22 August 2015
Daca e folosit cu rea credinta sau pentru specula, domeniul va fi uzurpat, vezi www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea unui nume de firma existent in alta tara bpatrascu bpatrascu Buna ziua, doresc sa folosesc un nume de firma deja existent in alta tara, si anume Suedia, numele este un cuvant englezesc, nu este ceva inventat de ei. ... (vezi toată discuția)
Problema nume domeniu "sait" Johnny_r0 Johnny_r0 Buna seara. Am un nume de domeniu CUMPARAT pe numele meu(persoana fizica), acesta in denumire are un cuvant fiind numele unei firme mari. Fiind in colaborare ... (vezi toată discuția)
Folosire marca bogdan0993 bogdan0993 Buna seara tuturor, Doresc informatii privind inregistrarea de domeni, am o firma inregistrata in Romania, ne ocupam cu dezvoltarea site-urilor web, de ... (vezi toată discuția)