avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deranjarea linistii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deranjarea linistii

buna ziua tuturor.am o problema cu niste tineri care se aduna in fiecare seara in colt la gard la mine si fac galagie si diferite zgomote care ma deranjeza.sunt intr-o comuna de langa roman(neamt) din primavara si nu am vazut asa ceva de cat sunt eu.am fost la politie si am facut o hartie scrisa.politaiul mia spus ca a fost acasa la ei si a rezolvat dar surpriza tot aici se aduna si tot la fel fac .poate chiar mai rau. intrebarea mea este ce pot face pt ai calma ?ce lege este in viguare?ei stau incepad cu ore 18 pana la 22 in grup de 16 -20 tineri pana in 20 ani.multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:13, 22 August 2015
Staruiti la nivelul politiei locale sa verifice situatia si eventual sa aplice sanctiunile prev de disp L nr 61/1991 republicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore liniste -ora galagie utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Ințeleg că tocmai s-a votat amenda mare pt gălăgie în timpul orelor de liniște, care sunt 22-8 și 13-14!!! Atât??? Adică restul orelor ... (vezi toată discuția)
Legea 61/1991 ursu73 ursu73 Apartamentul de deasupra este inchiriat, si prin el se perinda tot felul de oameni galagiosi si mai putin educati. Pot sa-l oblig legal pe propietar sa-si ... (vezi toată discuția)
Nivel zgomot maxim admis tudorsad tudorsad Buna ziua, am si eu o nelamurire.... Recent am deschis o cafenea si uneori o inchiriem pentru diverse petreceri private. Din cate am citit in lege, ... (vezi toată discuția)