avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 61/1991
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 61/1991

Apartamentul de deasupra este inchiriat, si prin el se perinda tot felul de oameni galagiosi si mai putin educati. Pot sa-l oblig legal pe propietar sa-si izoleze apartamentul astfel incit zgomotele din apartament facute dupa ora 22 sa nu se mai auda la mine in apartament ???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:03, 25 Iulie 2014
daca aveti dovezi ca ati facut nenumarate plangeri.....si tot nu se rezolva...
eventual puteti incerca o obligatie de a face dar acest fapt instituie cheltuileli destul de mari pentru vecin care dovedesta ca nu are acei bani, nu este sigur ca va fi admisa
Nu aveti temei legal prin care sa il obligati pe proprietar sa execute fonoizolatia apartamentului
Daca va confruntati cu neplaceri generate de zgomotele produse de chiriasi sesizati oficial politia,care in temeiul disp L nr 61/1991 republicata poate dispune sanctiuni direct faptuitorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini gălagiosi deasupra și dedesubt simdav1 simdav1 Locuieșc intr-un bloc la etajul 2. Vecinii de la etajul 3 au activitate intensa după ora 22:30 - aspira, fac curățenie, muta scaunele, dulapurile, fac ... (vezi toată discuția)
Vecinii au o ușă ce face gălăgie insuportabila. Otilia28 Otilia28 Bună ziua. Vă rog un pic de ajutor ca simt ca îmi ies din minți. Vecinii de deasupra au vândut apartamentul în urma cu 1 an. Locuiau acolo de peste un 20 ... (vezi toată discuția)