avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Scolarizare din bugetul de stat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Scolarizare din bugetul de stat

In anul 2014 am facut prin cadrul AJOFM un anumit curs, iar anul acesta am fost admis la buget la o anumita facultate. Ceea ce doresc sa stiu, trebuie sa platesc acele cursuri ca sa pot beneficia de finantare de la bugetul de stat sau legea se aplica doar daca am beneficiat anterior de alte studii licentiale de la bugetul de stat?

Alte discuții în legătură

Admitere a doua facultate bugetata Maestro4 Maestro4 Buna ziua!As dori sa dau admitere la Academia de Politie ,,A.I. Cuza,, ,dar in prezent sunt student la Facultatea de Medicina in anul 3, la buget! Pot sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!in anul 2020 am terminat facultatea de matematică ... Andreiion22 Andreiion22 Buna ziua!In Anul 2020 am terminat Facultatea de Matematică și Informatică Babeș-Bolyai din Cluj, unde am facut 4 ani la buget.Acum as dori sa ma inscriu ... (vezi toată discuția)
Admitere la a doua facultate Moca Loredana Moca Loredana Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoare nelamurire. Am urmat timp de 3 ani de zile cursurile unei facultati, la buget, insa nu mi-am dat licenta. Acum ... (vezi toată discuția)