avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatiile angajatorului fata de angajatul fumator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatiile angajatorului fata de angajatul fumator

poate interzice un director de magazin pauzele de tigara pentru angajatii fumatori?
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 07:40, 24 August 2015
Nu poate interzice asa ceva, insa poate limita iesirile la fumat prin regulamentul intern.
....o tigare fumata normal se arde in 7-8 minute...acum in functie de cat fumati,va faceti un calcul si o sa vedeti cam cat din programul de munca il alocati fumatului...banuiesc ca mai serviti si masa.....si mai aveti si alte nevoi...nu stiu daca lucrati la stat sau la privat,dar in ROI angajatorul poate impune anumite reguli care sa limiteze iesitul la fumat...cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumat la locul de munca pentru f.p. VladMirovici VladMirovici Cu ceva timp in urma discutam cu un amic o situatie reala, privind fumatul in cadrul institutiilor publice. Am gasit un topic pe acest site unde se mentiona ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa Bazilman Bazilman In cazul unui program de lucru de 9 ore din care 1 ora este pauza: Ce cuprinde aceasta pauza? In aceasta pauza de masa se pot contoriza toate celelalte ... (vezi toată discuția)
Interzicerea fumatului la locul de munca ContSters94049 ContSters94049 sunt intr-o situatie in care nu stiu ce sa fac. am primit un mail de la unul din directori care, si citez: \"[...] va recompensam cu INTERZICEREA fumatului ... (vezi toată discuția)