avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Infiintare pensiune canina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Infiintare pensiune canina

Buna ziua.
Am o problema si as dori solutionarea ei,
As dori sa infiintez o pensiune canina in comuna Berceni si mi se tot pun bete in roate.
Unde ar trebui amplasata? (adica terenul nu trebuie sa fie in zona rezidentiala, la ce distanta de case: am vazut pensiuni in Bucuresti si intre case; ce caracteristici trebuie sa aiba terenul, poate fi extravilan sau trebuie obligatoriu intravilan)
Legislatie in domeniu nu am gasit, referitor la acest subiect, adica amplasarea pensiunii.
Daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: abra2000 , utilizator 18:57, 26 August 2015
Vă puteți documenta aici:

[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ]
Va multumesc foarte mult pt raspuns, m-am documentat dar nu-mi solutioneaza poblema, din pacate... Ma intereseaza legislatia in domeniul amplasarii unei pensiuni pentru animale de companie, nu in domeniul animalelor de companie....
Adaposturi pentru animale, inclusiv comunitare: 100 m

Aveți aici link-ul

[ link extern ]

Vă puteți documenta și aici

[ link extern ] -
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2015
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor
Va multumesc mult, vad ca sunteti singura persoana care doreste intr-adevar sa ma ajute... dar d-voastra imi trimiteti numai norme sanitar-veterinare pe care trebuie sa le respect... pe mine ma intereseaza din punct de vedere urbanistic si pt o pensiune canina, nu adapost... nu este acelasi lucru... plus ca nu cunosc si nu gasesc legislatie referitoare la acest subiect...
Daca ma puteti ajuta si cu referire la ceea ce caut, va multumesc anticipat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post ingirjitor farmacii ema091 ema091 buna ziua Daca aveti timp si amabilitate imi trimiteti va rog si mie o fisa a postului ingrijitor farmacii cor 516401? multumesc (vezi toată discuția)
Protectia animalelor Alina2526 Alina2526 Buna ziua, Imi puteti spune va rog unde gasesc legislatia completa privind normele construirii unui adapost pentru caini? (conditii, spatiu, materiale, ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme roberro roberro Infiintarea unei firme, cu domeniul de activitate dresaj canin si pensiune canina, acte necesare infiintarii si codul caen corespunzator activitatii mai sus ... (vezi toată discuția)