Buna ziua.
Am o problema si as dori solutionarea ei,
As dori sa infiintez o pensiune canina in comuna Berceni si mi se tot pun bete in roate.
Unde ar trebui amplasata? (adica terenul nu trebuie sa fie in zona rezidentiala, la ce distanta de case: am vazut pensiuni in Bucuresti si intre case; ce caracteristici trebuie sa aiba terenul, poate fi extravilan sau trebuie obligatoriu intravilan)
Legislatie in domeniu nu am gasit, referitor la acest subiect, adica amplasarea pensiunii.
Daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat.
Va multumesc foarte mult pt raspuns, m-am documentat dar nu-mi solutioneaza poblema, din pacate... Ma intereseaza legislatia in domeniul amplasarii unei pensiuni pentru animale de companie, nu in domeniul animalelor de companie....
Va multumesc mult, vad ca sunteti singura persoana care doreste intr-adevar sa ma ajute... dar d-voastra imi trimiteti numai norme sanitar-veterinare pe care trebuie sa le respect... pe mine ma intereseaza din punct de vedere urbanistic si pt o pensiune canina, nu adapost... nu este acelasi lucru... plus ca nu cunosc si nu gasesc legislatie referitoare la acest subiect...
Daca ma puteti ajuta si cu referire la ceea ce caut, va multumesc anticipat....