avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avansare treapta secretar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avansare treapta secretar

Buna ziua!
In anul 2007 am fost angajata ca secretar debutant SSD,in anul 2010 in februarie am avansat ca secretar 3.In anul 2011,in luna martie am intrat in concediu de ingrijire copil,dupa care m am intors in anul 2012,in 26 decembrie,urmand ca in anul 2013 in luna septembrie sa intru din nou in concediu de ingrijire copil.Intrebarea mea este urmatoarea: cand as putea sa avansez o treapta mai sus(m am intors din concediu de ingrijire copil in 22 iunie 2015)?Mentionez ca am fost angajata cu studii superioare de lunga durata,iar in anul 2007 aveam ca vechime in munca 5 ani si 9 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 23 August 2015
Promovarea in grade sau trepte profesionale imediat superioare se face din 3 in 3 ani, in functie de performantele profesionale individuale, apreciate cu calificativul "foarte bine", cel putin de doua ori in ultimii 3 ani, de catre comisia desemnata prin dispozitie a ordonatorului de credite bugetare, din care fac parte sindicatele sau, dupa caz, reprezentantii salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! m-am angajat în învățământ cu data de 10.11.2017. ... Zlate Zlate Bună ziua! Ma-m angajat în învățământ cu data de 10.11.2017. 0,5 post secretar grad III S și 0,5 post admin. patrimoniu treapta III M. In ianuarie 2021 ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu remuss remuss Am si eu o intrebare-Care este salariul unui inspector de specialitate(studii superioare A. pub.)gradul II,gradatia 4 ,personal contractual la o primarie cu ... (vezi toată discuția)
Promovare trepte salarizare consilier principal zitaf zitaf cum pot avansa intr-o noua treapta de salarizare? sunt de un an consilier principal treapta 3-la o primarie. se poate aplica art 5 pct 5-OG 83/2014? sau alte ... (vezi toată discuția)