avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare trepte salarizare consilier principal
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare trepte salarizare consilier principal

cum pot avansa intr-o noua treapta de salarizare? sunt de un an consilier principal treapta 3-la o primarie. se poate aplica art 5 pct 5-OG 83/2014? sau alte legi? cum trebuie sa procedez sa nu stau 3 ani in aceasi treapta , clasa si functie? va rog sa ma ajutati,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:16, 17 Noiembrie 2015
Varianta cea mai simpla este sa participati la concursurile de recrutare, cu conditia sa indepliniti conditiile impuse referitoare la vechimea in specialitatea studiilor.
Altfel, doar cu rabdare.
Promovarea in grade sau trepte profesionale imediat superioare se face din 3 in 3 ani, in functie de performantele profesionale individuale, apreciate cu calificativul "foarte bine", cel putin de doua ori in ultimii 3 ani, de catre comisia desemnata prin dispozitie a ordonatorului de credite bugetare, din care fac parte sindicatele sau, dupa caz, reprezentantii salariatilor.

Sunteti personal contractual sau functionar public?
zitaf a scris:
cum pot avansa intr-o noua treapta de salarizare?

Nu puteţi, prevederile din O.G. nr. 6/2007 referitoare la treptele de salarizare au fost abrogate prin Legea nr. 330/2009 şi prin Legea nr. 284/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Salarizare. A-Marius A-Marius Bună seara! Fiţi vă rog amabili şi spuneţi dacă un bugetar care avea gradul/treapta II în 2008, să poată fi trecut la gradul I? Având în ... (vezi toată discuția)
Acordarea treptelor la functionarii publici culie marcela culie marcela in 2010 se mai poate obtine o treapta de salarizare cu CALIFICATIVUL EXCEPTIONAL? (vezi toată discuția)