avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa reziliere contract Telekom

Buna ziua.1.Vreau sa renunt la abonamenul de telekom .Mi s-a spus ca trebuie sa platesc contravaloarea lunilor ramase de plata(circa 10 luni),nu mai locuiesc in tara si nu il mai folosesc.L2a cei de la vodafone mi s-a cerut o taxa de reziliere contract in valoare de 150€ daca contravaloarea abonamentului este mai mica pe lunile care au ramas de plata sau daca este mai mare trebuie sa platesc,ca si in cazul telekom,contravaloarea abonamentului pe lunile care mai ramin de plata(tot 10 luni).3.La orange,pt neplata de 3 luni mi-au reziliat contractul si pe linga ultima factura am de plata taxa rezilere contract in valoare de 980 ron.Cum procedez??Trebuie sa platesc contravaloarea lunilor ramase de plata,adica ,practic imi platesc toata durata de contract???
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:53, 24 August 2015
Aceasta taxa de reziliere reprezinta o clauza abuziva. Trebuie sa actionati in instanta pentru constatarea clauzei abuzive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare contract abonament servicii telekom adry2276 adry2276 Buna ziua.1.Vreau sa renunt la abonamenul de telekom .Mi s-a spus ca trebuie sa platesc contravaloarea lunilor ramase de plata(circa 10 luni),nu mai locuiesc ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)