avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Infinatare pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Infinatare pfa

Buna ziua,
Va solicit ajutorul in urmatoarea speta.
Sunt angajat cu CM pe postul de antrenor in cadrul unei baze sportive. Patronul ma preseaza sa incheiem Cm si sa imi infintez Pfa care sa aibe un circuit contabil de urmatoarea natura: toate veniturile de la clienti le incasez prin pfa iar patronului ii facturez o valoare reprezentand ctr de inchiriere al terenurilor ( dar de fapt este inchiriere + profitul lui in procent f mare). Intrebarea mea este daca este avantajoasa pentru mine aceasta decizie si ce alte variante am dpdv contabil ca sa nu treaca toate veniturile de la clienti prin pfa-ul meu pentru ca sunt sume mari si nu le voi putea acoperii cu prea multe facturi de cheltuieli? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: chartered , utilizator 19:46, 23 August 2015
Nu aveti cum sa faceti sa treaca incasarile de la clientii clubului sportiv prin pfa-ul dumneavoastra pentru ca obiectul contractului pe care il veti semna e prestarea activitatii de antrenot catre sportivii pe ca el ii gaseste, nu dumneavoastra. Prin pfa va auzorizati ca antrenor si atat.
Va multumesc pentru raspunsul promt. Exact ceaa ce ati mentionat dvs mai sus ca nu pot face, exact acelasi lucru mi s-a propus de patron ca eu prin pfa sa incasez fostii lui clienti iar cu el sa fac doar un contract de inchiriere terenuri si nu de prestari servici. De aceea ma intrebam daca dvs. din prisma vastei experiente imi sugerati alta varianta in aceasta speta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa antrenor liliana27 liliana27 As vrea sa stiu daca este legala desfasurarea activitatii de antrenor ca PFA, intr-un club cu un sistem organizat de selectie, pregatire si participare la ... (vezi toată discuția)
Legislatie sportivi activitate dependenta aadana67 aadana67 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire intr-o situatie: O persoana fizica autorizata in CAEN 9319 Alte activitati sportive, incheie cu un club sportiv un ... (vezi toată discuția)
Pfa sau club sportiv gianimaftei gianimaftei Buna seara. Vreau sa deschid un centru de activitate sportiva avand ca ramuri artele martiale si fitness-ul, dar sunt cam indecis in privinta statutului si ... (vezi toată discuția)