avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Birou de traduceri, legalizări, apostilări Germania
Discuție deschisă în Traduceri

Birou de traduceri, legalizări, apostilări Germania

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii! Vreau sa-mi deschid un birou de traduceri, legalizari si apostilari in Germania. Puteti sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat? Mentionez ca am Facultatea de Drept si Administratie publica Bucuresti.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: seffa , utilizator 01:23, 26 August 2015
In mesajul anterior am uitat sa mentionez ca ideea mea e sa deschid firma in Romania si in Germania doar punct de lucru.

Ultima modificare: Luni, 24 August 2015
seffa, utilizator
Buna ziua,
Solutia la situatia expusa nu poate fi gasita pe forumuri, mai ales ca nu sunteti autorizata sa prestati traduceri, nici juridice si nici din alte domenii. Consider ca studiile pe care le aveti pot sa va recomande ca manager al unei firme (birou) care sa presteze si sa intermedieze servicii, printre care, daca alegeti sa efectuati traduceri autorizate, acestea trebuie realizate de traducatorii autorizati de Ministerul Justitiei.
In linkul de mai jos veti gasi o discutie pe aceasta tema, insa, o solutie mai aproape de realitate, veti gasi la Registrul Comertului.
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

Pentru eventuale raspunsuri in legatura cu infiintare firma in RO si punct de lucru in alta tara, puteti intreba pe forumul dedicat societatilor comerciale din linkul de mai jos
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traduceri si traducatori - noutati legislative? carmenalecu carmenalecu Sunt traducator autorizat de limba germana pe langa Ministerul de Justitie si in acelasi timp am PFa de traducator. S-a schimbat ceva de curand in legislatia ... (vezi toată discuția)
Acte la infiintare persoana fizica autorizata catalindmarin catalindmarin Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea): Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator otilia_aconstantinei otilia_aconstantinei Buna ziua. As dori sa stiu daca a sustinut careva examenul pentru atestat de traducator autorizat , si daca da, ce pasi a trebuit sa urmeze. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)