avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aceeasi cerere depusa de doua ori pe saptamana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aceeasi cerere depusa de doua ori pe saptamana

Buna ziua
Va rog sa-mi exprimati un punct de vedere asupra acestei situatii
Sunt functionar public in cadrul unei institutii si responsabil cu legea 544. In mod constant si frecvent un agent economic ne ”bombardeaza” cu cereri pe acesta lege cu aceleasi cerinte. De doua ori pe saptamana primim aceeasi cerere. Intrebarea mea este: cum pot evita solicitarile repetitive ale acestuia?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:24, 24 August 2015
Sa ii dati acelasi raspuns repetitiv, ca a primit raspuns prin adresa nr. .......
OG 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor :
Art. 10
(1)În cazul în care un petiţionar adresează aceleiaşi autorităţi sau instituţii publice mai multe petiţii, sesizând aceeaşi problemă, acestea se vor conexa, petentul urmând să primească un singur răspuns care trebuie să facă referire la toate petiţiile primite.

(2)Dacă după trimiterea răspunsului se primeşte o nouă petiţie de la acelaşi petiţionar ori de la o autoritate sau instituţie publică greşit sesizată, cu acelaşi conţinut, aceasta se clasează, la numărul iniţial făcându-se menţiune despre faptul că s-a răspuns.

Nu puteți să îl împiedicați să trimită aceeași cerere și nici nu trebuie să răspundeți de fiecare dată. Legea prevede să le clasați, asta faceți.
Clasati petitia conform art.10(2) din OG nr.27/2002.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediat dupa o reclamatie la itm bucuresti anonim2009 anonim2009 buna ziua in data de 02.04.2013 am depus la itm bucuresti o sesizare pentru neplata salariului din mai 2012 si pana in present - am fost platit in acesta ... (vezi toată discuția)
Forma actualizata a og nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor geo-vem geo-vem Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)
Adrese si cereri fara raspuns Hobitzi Hobitzi Am depus in mai multe randuri sesizari sau cereri la consiliul local sau primarie.In general nu se raspunde deloc,sau cu mare intarziere,si raspunsurile sunt ... (vezi toată discuția)