avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Am lucrat intr-o tutungerie din anul 1974-1987 pe post de gestionar,in cartea de munca este trecut salariul de incadrare, dar luam salariu la cat vindeam. Are vreun rol salariul obtinut fata de cel de incadrare? ptr. intocmirea dosarului de pensie?Cum trebuie sa procedez? Poate primesc un sfat.
Mai mult ca sigur contributiile la stat au fost platite din salariul realizat. Mergeti la casa judeteana de pensii pentru a va afla baza de calcul din acea perioada. Succes si sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca bub2 bub2 De unde pot afla,ca mi s-a depus cartea de munca la ITM,si ca sunt platite taxele de catre patron,fara sa ma duc personal la inspectorat,pentru ca are ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor solutie intabulare casa si teren situatie mai complicata sor3lla sor3lla buna ziua, as dori sa ma ajutati intr-o problema..... am dori sa cumparam o casa la tara in jud cluj langa turda dar situatia esti mai complicata .... ne-am ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata Angel Mariana Angel Mariana Am fost inscrisa sub numele de Anghel Mariana pe acest site dar neputandu-mi accesa contul am schimbat numele si adresa sa primesc totusi un raspuns.iata ... (vezi toată discuția)