avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public - invatamantul preuniversitar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public - invatamantul preuniversitar

As dori sa stiu daca legea imi permite sa predau in invatamantul preuniversitar daca sunt functionar public.
Cel mai recent răspuns: Cristina_Z1 , utilizator 09:16, 25 August 2015
din cate stiu eu trebuie sa aveti modulul psihopedagogic sau alte studii de specialitate.functiile nu sunt compatibile decat in aceste conditii.
Mulțumesc pentru răspuns :). Eu întrebam dacă este permis, conform legii, ca un funcționar public (și fac distincție între funcționar public și cel contractual - mă refer la funcționar public) să exercite și profesia de profesor în regim de plata cu ora (bineînțeles, având respectând tot ceea ce înseamnă a putea preda la clasă cu calificarea necesară)
Legea nr.161/2003
Art. 96. - (1) Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții sau activități în domeniul didactic, al cercetării științifice, al creației literar-artistice.
....
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor - pfa sonia1978 sonia1978 Sunt PFA traducator de lb. engleza. Intentionez sa urmez modulul psihopedagogic si sa devin profesor de lb. engleza. In prezent, profesorii sunt functionari ... (vezi toată discuția)
Pot munci cât vreau? Georgecorneliu Georgecorneliu Dacă sunt angajată ca funcționar public de execuție pot să si predau in învățământ cu jumătate de normă? (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt polițist de penitenciare . pot avea un al doilea ... Vlad1999p Vlad1999p Bună ziua! Sunt polițist de penitenciare . Pot avea un al doilea job ca agent de vânzări/agent de recuperare rate? (vezi toată discuția)