avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de plata legea 164/2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de plata legea 164/2014

Va rog sa ma lamuriti daca se poate, s-a emis un titlu de plata ANRP care are 3 beneficiari.Titlul de plata in original a fost transmis unuia dintre ei, ceilalti 2 beneficiari au primit instiintari de emitere.
Intrebarea este: intreaga suma consemnata aferenta titlului poate fi ridicata de cel care a primit titlul, sau trebuie sa se prezinte fiecare beneficiar sa ridice cate o treime?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ema59 , utilizator 10:38, 3 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc ptr raspuns, dar in titlu sunt trecute 3 persoane , si da, nu s-a facut nici un act de partaj, ptr ca nu ni s-a cerut.Suma este calculata corect,ptr prima transa .
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua!

Cum pot afla daca s-a emis un titlu de plata pe numele celui care a depus dosarul? Cui trebuie sa ma adresez? Nu stiu nr de inregistrare, dar stiu sigur ca s-a depus un dosar in baza Legii 9/1998.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2016
ema59, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut. recent am primit de la anrp o decizie de despăgubire ... SMZz SMZz Va salut. Recent am primit de la ANRP o decizie de despăgubire pentru o suprafață de teren. În decizie sunt numite doua persoane, eu și o mătușa, fără ... (vezi toată discuția)
Act de partaj necesar pentru o decizie de compensare c.n.c.i. ? danac71 danac71 Buna ziua, In urma finalizarii unui dosar A.N.R.P., am primit din partea C.N.C.I. o Decizie de Compensare, precum si formularul tip de cerere de ... (vezi toată discuția)
Mostenire conform legii 290 pe 2003 - intrebare osebited osebited Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu legea 290 pe 2003. E un caz in care exista 5 mostenitori care urmeaza sa primeasca o compensatie baneasca pentru un ... (vezi toată discuția)