avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Rambursarea asigurarii pe viata dupa terminarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Rambursarea asigurarii pe viata dupa terminarea creditului

Buna ziua , in urma cu 8 ani am facut un credit la banca ABN Ambro Bucuresti , si o polita de asigurare pe viata.Acum , creditul se apropie de sfarsit si ma intrebam daca voi primii inapoi banii , tin sa precizez ca am platit in avans 1200 de euro iar pe fiecare luna a fost inclus in rata un anume procent care era adaugat la asigurare.De asemenea , intre timp banca a fost cumparata de Uni Credit Tiriac Bank.
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 16:04, 25 August 2015
Depinde ce tip de asiguraee ati avut. In general politele de asigurare de viata pt credite incheiate de banci nu sunt cu acumulare de capital, sunt polite care acopera riscurile de deces si invaliditate.
Asa cum a spus utilizatorul "laleaua-neagra" sunt polite care acopera riscurile de deces si invaliditate. Pe orice fel de asigurare la credite, banii nu se restituie clientului, banca preia plata creditului in conditiile in apare decesul sau invaliditatea pe parcursul derularii creditului..
La luarea creditului ni s-a spus ca dupa terminare ni se vor restituii banii daca in timpul creditului nu se intampla nimic.
Tinand cont, ca dvs. ati rambursat partial din credit, mergeti cu contractul la Unicredit Tiriac si faceti o adresa prin care solicitati restituirea sumei pe asigurarea de viata. Intrebati cand puteti sa faceti aceasta adresa inainte sau dupa terminarea creditului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se restituie bani din asigurare? tm06cristi tm06cristi Scot o anumita suma de bani de la o banca,banca face o asigurare de viata pe timp de 10 ani la la suma scoasa intrebarea mea este se restituie acesti bani ... (vezi toată discuția)
Recuperare polita asigurare de viata la terminarea achitarii creditului forminte forminte Buna ziua, Am in derulare un credit pentru nevoi personale, iar la incheierea Contractului de credit pentru consum am platit contravaloarea unei polite de ... (vezi toată discuția)
Credit persoana decedata utilizator2112 utilizator2112 Tatal meu a decedat in urma cu 7 luni . a avut un card de credit la RBS preluat ulterior de unicredit tiriac in valoare de aproximativ 4200 lei. Am dus ... (vezi toată discuția)