avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Scoatere din circuitul agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Scoatere din circuitul agricol

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cum se aplica legislatia in vigoare in urmatorul caz :
o zona este introdusa prin PUG in intravilan, avind folosinta A(agricol). Conform cu legislatia, parcelele pe care s-a obtinut autorizatie de construire au fost scoasa din circui! Dar drumul de servitute pentru aceste parcele cum poate fi scos???(mantionez ca drumul a rezultat in urma dezmembrarii unui intreg in parcele separate, la care se accede prin respectivul drum de servitute!
Multumesc foarte mult!!!

Alte discuții în legătură

Scoatere teren categoria faneata din circuitul agricol Bershee Bershee Buna ziua, As vrea sa cumpar o casa care a fost construita pe un teren ce se incadreaza in categoria faneata. Terenul este situat in intravilan. Casa a fost ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare sau iesire din extravilan atitirisca atitirisca Buna ziua , Impreuna cu niste rude detin un teren de 5000mp extravilan in indiviziune. De curand ne-am hotarat sa dezmembram terenul in 5 parcele plus un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)