avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării prima casa - programul chiar se va aplica?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

prima casa - programul chiar se va aplica?

stie cineva daca intr-adevar se aplica acest program?
Cel mai recent răspuns: VladG , utilizator 06:52, 17 August 2009
Multumesc mult pentru raspunsurile date.
Buna dimineata,

Am si eu o intrebare, caz concret.

Prima Casa

imobil 68 000 Eur
avans obligatoriu 3000 Eur
credit bancar 57 000 Eur
Pentru restul de 8000 eur, pot face mentiunea in antecontract "3000 avans, iar retul dupa cum urmeaza: 57 000 prin credit bancar si 8000 din surse proprii pana la data de"?
sau trebuie sa depun musai 11 000 ca avans?

Multumesc
Nu lucrez cu acest program.Daca doriti lamuriri in alt mod de calcul,va stau la dispozitie.

O zi excelenta,

Rozalia Ghiuleanu
Buna ziua,
am o mica problema si am nevoie de ceva ajutor.
Problema sta cam asa: in luna Iulie am depus actele pentru un credit prin Programul Prima Casa, ma incadrez singur fara probleme, am gasit imediat si apartamentul. Lucrurile merg foarte greu cu acest program, asa ca totul s-a intins pana acum si abia saptamana asta sau saptamana viitoare urmeaza sa ajunga dosarut la Fondul de Garantare. Problema este ca pe 5 sep ma casatoresc, iar contractul de vanzare cumparare urmeaza sa fie semnat dupa nunta. Am discutat cu cei de la banca si spuneau ca nu stiu sigur dar exista foarte mari sanse sa reiau toata procedura si sa o prind si pe viitoarea sotie in calcul, dar ramane sa primesc un raspuns exact de la ei saptamana asta.
Credeti ca ar fi probleme? Nu exista o alta posibilitate?
Multumesc,
Vlad

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa gabi_br.ro gabi_br.ro pot beneficia de o refinantare a unui credit de nevoi personale aflat in derulare si al unui descoperit de cont pe card(ambele sunt credite de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Incadrare in programul prima casa yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Suntem o familie de tineri casatoriti interesati de programul prima casa. In 2006 sotia a cumparat o locuinta prin credit potecar, noi nefiind ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare credit prin programul prima casa MMV MMV Salutare, un prieten ar dori sa acceseze un credit ipotecar prin programul Prima casa insa in anul 1995 dupa moartea unuia dintre parinti a fost facut un act ... (vezi toată discuția)