avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Altercatie cu un vecin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Altercatie cu un vecin

Am intrat in trun conflict cu un vecin ,in fata scari a incercat sa ma loveasca eu lam inpins si a cazut si sia sclintit mina, dupa care a inceput sa ma injure si a plecat in apartamentul sau ,dupa 10 minute a venit salvarea , politia .Dupa 5 zile am primit citatie de la politie am mers la politie ,politistul mia spus de ce ma chemat am dat declaratie cu cele intimplate ,spunindui in declaratie ca nu lam lovit, el sia scos certificat medicolegal cu mina sclintita cu 8-9 zile asa spunea el in declaratie si ca are si 3 martori, dar martori eu nu am vazut pe nimeni fndca toata altercatia adurat cam 1minut 2.Va rog sa-mi spuneti in ce incurcatura am intrat ,mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu politia ,si am cazierul curat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ART. 193 c.p.
Lovirea sau alte violenţe
(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cit timp se poate dep o plingere penala sa fie valabila Choose ONU NUME Choose ONU NUME Am avut o altercatie cu soacra mea.cu vb urite si imbrincituri (vinatai pe mina )si eu si ea. Sa zicem ca ea a depus plingere si poate ea a facut poze .trebuie ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente henton henton Buna ziua, acum cateva zile am fost agresat in trafic de catre persoana din dreapta soferului (o femeie) , am apelat 112 si m-au indrumat catre cea mai ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmările când victima unei altercații, aflată sub influența alcoolului, are certificat cu 35 de zile de spitalizare? Bogdan Tatar Bogdan Tatar Care sunt urmările la o persoana care are scos certificat de 35 zile spitalizare .Persoana fiind beată și fumata căzând în timpul unei altercație.(doar ... (vezi toată discuția)