Exista posibilitatea ca acelasi manager interimar de la o institutie publica de cultura sa beneficieze de mai multe contracte de acest tip (dupa depasirea timpului de 120 de zile)?
Buna ziua,
Am urmatoarea dilema. La o institutie de cultura, managerul, care si-a incheiat cu succes Contractul de Management si care la ora actuala beneficiaza de un Contract de Management pentru functia de Manager Interimar, poate beneficia de un alt Contract de Management pentru aceeasi functie de Manager Interimar pentru alte 120 de zile, in situatia in care viitorii candidati sunt respinsi la una dintre probele concursului? Fac precizarea ca actualul Manager, cel interimar, nu poate sa se inscrie la un nou concurs pentru obtinerea unui alt mandat, intrucat pe durata exercitarii functiei, legea s-a modificat si din acest motiv nu intruneste conditiile de inscriere si participare.
Multumesc anticipat pentru intelegere si sprijinul acordat.
Mă văd nevoit să reiau subiectul, întrucât între timp am trimis autorității tutelare o petiție în care le-am solicitat un punct de vedere oficial - dacă același manager interimar al instituției publice de cultură, poate obține contracte de management succesive pentru funcția de manager interimar, pe alte 120 de zile. Răspunsul dumnealor a fost afirmativ, în sensul că HG189/2008 cu modificările și completările ulterioare nu interzice (nu distinge) ca același manager interimar să obțină contracte succesive de management. V-aș fi foarte îndatorat dacă cineva îmi poate confirma sau infirma punctul de vedere oficial al instituției și ce anume ar trebui făcut în continuare, adică cărei instituții ar trebui să mă adresez pentru soluționarea problemei. Mulțumesc anticipat.