avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis pentru strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis pentru strainatate

Buna ziua,

In urma unui accident minor cu victime (s-a dus pana la spital si a plecat), s-a deschis un dosar in cercetare pe numele meu. De la politie nu am primit nici o amenda/ suspendare pentru vreo contraventie, insa am permisul suspendat pe durata cercetarii dosarului. Am dovada pentru a circula in tara, prelungita de procuratura.
Trebuie sa plec in afara UE pentru o perioada mai lunga, si vreau sa stiu daca exista o metoda prin care sa primesc permisul inapoi (dovada nu e valabila in afara). Am citit undeva ca se poate face o cerere pe proprie raspundere, ca nu circul pe teritoriul tarii cu el, doar in afara.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Dosar accident termen jony1972 jony1972 Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie anca280 anca280 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea: anult trecut in luna aprilie am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu victime ... (vezi toată discuția)
Am calcat un pieton ilarion184 ilarion184 Buna ziua, In luna Martie 2010 mi-a sarit un pieton in fata masini si l-am acrosat. Ningea afara era seara iar el a sarit dintre masini si nu l-am observat ... (vezi toată discuția)