avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligatia presedintelui unei judecatorii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligatia presedintelui unei judecatorii

In urma unei sesizari la CSM, o persoana i s-a comunciat o adresa . Prin aceasta adresa , presedintele mentioneaza " urmare sesizariI DVS ADRESATA ACESTEI INSTANTE , VA COMUNICAM URMATOARELE:(subiectul era modul de inregistrare in ECRIS). Desi nu avea nici o legatura cu sesizarea , presedintele i-a comunicat persoanei data unui termen de judecata .
Intrebarea mea este;
In calitate de presedinte al judecatoriei Buftea , acesta poate sa-si insuseasca obligatia unui complet de judecata de a aduce la cunostiinta unei partii la ce data va avea loc un proces ?

Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:03, 26 August 2015
Nu este vorba de insusirea obligatiei completului de judecata,presedintele judeacatoriei i-a comunicat pur si simplu un termen care era trecut/urma sa fie trecut in condica de tremene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)
Dosar partaj bunuri comune MaryMiha MaryMiha Am un dosar de partaj pe rol l a care fostul sot a facut apel. S au amanat o multime de termene i ar acum la ultimul termen s a amanat pentru citarea partilor ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza primirea numarului de dosar depus la tribunal Elena1201 Elena1201 Buna ziua, I-am cerut avocatului meu sa-mi comunice nr-ului dosarului depus de dansul la tribunal, pentru a-l putea verifica si eu pe portalul justitiei. ... (vezi toată discuția)