avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Dubla impozitare - US+Romania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Dubla impozitare - US+Romania

Buna ziua,

Doresc sa livrez produsele companiei in America. Ele vor fii livrate direct din China.
Am inteles ca vor fi impozitate de 2 ori: in America si Romania. Nu stiu cum sa procedez cu taxele. Este mai bine sa deschid o firma si in State sau doar in Romania? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drept comercial- comert international loredanazgz loredanazgz Buna ziua, problema mea este urmatoarea: O persoana de cetatenie spaniola , care nu este rezidenta in Romania, doreste sa infiinteze o societate in romania ... (vezi toată discuția)
Cine plateste tva MetallicA MetallicA Buna ziua! Doresc sa export bunuri achizitionate din China in UE. As dori sa stiu cine plateste TVA in acest caz. Firma mea sau firma din alte state din ... (vezi toată discuția)
Taxe dropshipping romania bbadrian29 bbadrian29 Buna seara, As vrea sa stiu si eu care care ar fi taxele de platit pentru o afacere de tip dropshipping cu produse din China. Mentionez ca nu vand produsele ... (vezi toată discuția)