avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comunicare catre debitor
Discuție deschisă în Executare silită

Comunicare catre debitor

Buna ziua,

In cazul in care debitorul are o adresa in C.I., dar nu locuieste la acea adresa, unde i se comunica cererea de executare silita?
Cel mai recent răspuns: irinavasiliu , utilizator 14:21, 27 August 2015
In mod firesc,cererea de executare se va comunica la adresa cunoscuta de executor si comunicata de creditor.
În mod normal,la domiciliu, sau la o altă adresă comunicată de către debitor în scris, cu mențiunea expresă că dorește să primească actele la adresa respectivă.
Debitorul nu a comunicat adresa unde poate fi contactat, evident. A comunicat o adresa de avocat, pentru comunicarea actelor intr-un alt dosar. Debitorul si creditorul au aceeasi adresa, teoretic, fiind coproprietari ai aceluiasi imobil.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2015
irinavasiliu, utilizator
În acest caz e evident că citarea legală și comunicarea actelor de procedură ( inclusiv cele de executare silită) se va face doar la domiciliul debitorului.
Si cum procedez sa intre in posesia actelor? Cum demonstrez ca le-a primit?

Si inca o intrebare: se poate face cerere de executare fara precizarea sumei exacte, ci doar solicitand punerea in executare a hotararii...in cuantum de x%...si precizand ca nu se cunosc veniturile? Ce demersuri poate intreprinde executorul?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 August 2015
irinavasiliu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dia07 dia07 Va rog sa imi spuneti cum se executa silit patrea mea dintr-un apatrament primit mostenire. Mostenitori mai sunt mama si sora mea. Se scoate la licitatie doar ... (vezi toată discuția)
Creditor personal-contestatie la executare sau partaj desirelia75 desirelia75 in calitate de creditor personal al unuia dintre soti in vederea recuperarii creantei este obligatorie contestatia facuta in cadrul executarii silite prin care ... (vezi toată discuția)
Executare silita garantie imobiliara ipoteca rang 1, 2, 3 smarty67 smarty67 Am mare nevoie de o informatie..... Sunt in executare silita garantia fiind un imobil. Am 3 dosare, 1 un credit pe persoana fizica garantat cu imobil ipoteca ... (vezi toată discuția)